big img

Vanzare teren Kiseleff

agent

Diana VASLUIAN

Consultant Imobiliar

T: 0727 400 855

E: goodestate@yahoo.com

Suprafata: 2600 mp

Tip: intravilan

Acte : Acte de proprietate

Pret: 7.200.000 euro, 2770 euro/mp

EXCLUSIVITATE

DE VANZARE teren intravilan Soseaua Kiseleff Bucuresti - Arcul de Triumf

Suprafata 2600 mp

Deschidere  30 metri la Soseaua Kiseleff

NU figureaza pe lista Monumentelor istorice.

Amplasamentul este cuprins, in subzona locuintelor individuale si colective mici realizate pe baza unor lotizari anterioare cu P+2.

Utilizari admise: locuinte de lux (ambasade, reprezentante, hoteluri, etc.), functiuni cu caracter comercial de lux sau servicii specializate: anticariat, galerie de arta, reprezentanta comerciala, restaurante, birou pentru profesiuni liberale si consultanta cu conditia sa nu stanjeneasca vecinatati.

Indicatori urbanistici: la cerere Certificatul de Urbanism

Soseaua Kiseleff este o artera importanta din Bucuresti. Aceasta se afla in Sectorul 1 si face legatura intre Piata Victoriei si Piata Presei Libere. Soseaua a fost numita in onoarea contelui Pavel Kiseleff care a condus administratia militara ruseasca a Tarii Romanesti intre 1829 si 1834. Casele, monumentele si palatele din zona Kiseleff sunt Muzeul de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Muzeul National de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Scoala nr.11(din anul 1900), Biserica Izvorul Tamaduirii Mavrogheni, Institutul de Istorie "Nicolae Iorga", Parcul Kiseleff, Ambasada Federatiei Ruse, Muzeul Toma Stelian, Palatul Printului Mostenitor, Hotelul Triumf, Arcul de Triumf, Muzeul Satului "Dimitrie Gusti", Palatul Elisabeta, Parcul Herastrau si Biserica Casin. 

IMPORTANT

1) Numai dupa semnarea Contractului de colaborare va punem la dispozitie localizarea exacta si copii dupa actele de proprietate

2) Este obligatoriu prezentarea Scrisorii de garantie bancara / intentie 

Contact

Daca aveti intrebari referitoare la aceasta oferta completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru alte detalii .